Barrique Chambers

Situat în Centrul Istoric al Brașovului la 50 de metri de Piata Sfatului si 200 de metri de Turnul Alb, Barrique Chambers oferă camere cu vedere la grădinăși WiFi gratuit. Punctele de interes populare din apropiere includ Biserica Neagră, Bastionul Fierarilor și Sinagoga Neologă din Brașov. Pensiunea asigură camere de familie.

Camerele pensiunii dispun de , TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și baie privată.

Printre punctele de atracție populare din vecinătatea proprietății se numără Piața Sfatului, Turnul Negru și Strada Sforii.

Din 2014 ne-am încredințat domeniului ospitalității prin diverse forme, ajungând astăzi să-ți devenim gazde. Suntem un grup de oameni pricepuți și orientați către a oferi experiențe memorabile tuturor celor care ne ies în cale. Credem foarte mult într-o comunitate de oameni bucuroși care își permit luxul de a se răsfăța și de a gusta viața din plin. Astfel, misiunea noastră de zi cu zi este de a oferi această oportunitate prin toate serviciile pe care le oferim.

Informații despre proprietate

Barrique Chambers este locul in care vechiul se intalneste cu noul, in care elementele vechi sunt incadrate perfect in design-ul modern al camerelor. Pensiunea este compusa din 12 camere, renovata recent intr-un stil care imbina facilitatile ultramoderne cu arhitectura clasica a secolului XVIII.
Cele 12 camere sunt dispuse pe 3 nivele:4 camere la parter, 4 la primul etaj si 4 la al doilea etaj. Fiecare camera are baie proprie si ofera facilitati moderne, precum smart TV, uscator de par, produse de toaleta (periuta/pasta de dinti, sapun, gel de dus, sampon, prosoape), saltele confortabile.
Accesul este disponibil din strada Muresenilor intrarea de langa sediul BRD. Desi renovata, arhitectura cladirii inca din secolul 18 conditioneaza accesul la camere prin scari. Piesele de mobilier reconditionate in concordanta cu stilul intregii pensiuni vor incanta oaspetii nostri,in plus, in cazul in care va doriti sa degustati o sticla de vin, veti gasi pahare la colegii nostri din restaurant,aici veti gasi si o impresionanta colectie de vinuri

Deluxe Room - camere aflata la mansarda

3  camere duble, 17 metri pătrați  

Deluxe Queen Room - camera aflata la etajul I

1 cameră dublă, 30 metri pătrați  

Deluxe Queen Suite - camera aflata la mansarda

1 cameră triplă (1 pat dublu + 1 canapea extensibilă), 30 metri pătrați  

Queen Room cu balcon - camera aflata la etajul I

1 cameră dublă, 30 metri pătrați, cu balcon

Queen Room cu cadă spa - camera aflata la etajul I

1 cameră dublă, 30 metri pătrați, cu cadăîn cameră

Standard dubla - camera aflata la etajul I

1 cameră dublă, 17 metri pătrați

Camera king cu cada spa - camera aflata la parter

1 cameră dublă, 30 metri pătrați - cu cada spa

Camera king  - camera aflata la parter

1 cameră dublă, 17 metri pătrați

Studio king  deluxe - camera aflata la parter

1 cameră dublă, 40 metri pătrați

Studio king cu canapea extensibila - camera aflata la parter

1 cameră dublă, 50 metri pătrați
barrique
barriquewinegarden@gmail.com
Strada Mureșenilor, nr 3, 500026 Brașov
barrique

Contactati-ne

+40 (752) 262 140