Barrique Chambers

Situat în Brașov, la 200 de metri de Turnul Alb, Barrique Chambers oferă camere cu vedere la grădinăși WiFi gratuit. Punctele de interes populare din apropiere includ Biserica Neagră, Bastionul Fierarilor și Sinagoga Neologă din Brașov. Pensiunea asigură camere de familie.

Camerele pensiunii au dulap, TV cu ecran plat, lenjerie de pat, prosoape și baie privată. Barrique Chambers oferă unele camere cu vedere la oraș, iar camerele includ un aparat de cafea.

Printre punctele de atracție populare din vecinătatea proprietății se numără Piața Sfatului, Turnul Negru și Strada Sforii.

Din 2014 ne-am încredințat domeniului ospitalității prin diverse forme, ajungând astăzi să-ți devenim gazde. Suntem un grup de oameni pricepuți și orientați către a oferi experiențe memorabile tuturor celor care ne ies în cale. Credem foarte mult într-o comunitate de oameni bucuroși care își permit luxul de a se răsfăța și de a gusta viața din plin. Astfel, misiunea noastră de zi cu zi este de a oferi această oportunitate prin toate serviciile pe care le oferim.

Informații despre proprietate

Barrique Chambers este locul in care vechiul se intalneste cu noul, in care elementele vechi sunt incadrate perfect in design-ul modern al camerelor. Pensiunea este compusa din 8 camere, renovata recent intr-un stil care imbina facilitatile ultramoderne cu arhitectura clasica a secolului XVIII.
Cele 8 camere sunt dispuse pe 2 etaje: 4 la primul etaj si 4 la al doilea etaj. Fiecare camera are baie proprie si ofera facilitati moderne, precum smart TV, uscator de par, produse de toaleta (periuta/pasta de dinti, sapun, gel de dus, sampon, prosoape), saltele confortabile.
Accesul este disponibil din strada Muresenilor prin gang. Desi renovata, arhitectura cladirii inca din secolul 18 conditioneaza accesul la camere prin scari. Doua piese de mobilier reconditionate in concordanta cu stilul intregii pensiuni vor gazdui, pe fiecare etaj, cate un espressor si un fierbator pentru cafea si ceai la discretie. In plus, in cazul in care va doriti sa degustati o sticla de vin, veti gasi pahare. Suntem deschisi sa va aducem si sticla, aleasa pe gustul tau.

Deluxe Room

4 camere duble, 17 metri pătrați  

Deluxe Queen Room

1 cameră dublă, 30 metri pătrați  

Deluxe Queen Suite

1 cameră triplă (1 pat dublu + 1 canapea extensibilă), 30 metri pătrați  

Queen Room cu balcon

1 cameră dublă, 30 metri pătrați, cu balcon

Queen Room cu cadă spa

1 cameră dublă, 30 metri pătrați, cu cadăîn cameră
barrique
barriquewinegarden@gmail.com
Strada Mureșenilor, nr 3, 500026 Brașov
barrique

Contactati-ne

+40 (752) 262 140