Regulile casei

Dorinţa noastră este să vă oferim o experienţă reusita si de neuitat din punct de vedere al cazării, al produselor din restaurant, precum şi a celorlalte servicii; tocmai in acest scop am stabilit cateva reguli de care vă rugăm săţineţi cont inainte, în timpul şi după sejurul Dumneavoastră la pensiunea Barrique.

Termenii şi condiţiile urmatoare se aplică direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru, e-mail si telefon pentru efectuarea unei rezervări, confirmaţică aţi citit, înţeles şi aţi fost de acord cu toţi termenii şi condiţiile precizate aici.

Conţinutul acestor pagini şi serviciul de rezervări online oferit pe website sunt în proprietatea si operate de catre Pensiunea Barrique şi sunt furnizate doar pentru uzul Dumneavoastra personal.Va oferim informatii despre pensiunea noastra cu serviciile furnizate si o platformă online prin intermediul careia se pot face rezervările. Transmitand cererea de rezervare prin https://www.barriquebrasov.ro/ro/rezervare intraţi într-o relaţie contractuală cu Pensiunea Barrrique, legala din punct de vedere juridic, urmand ca noi sa interacţionăm direct cu Dumneavoastra prin adresarea unui e-mail de confirmare în numele pensiunii pentru serviciile solicitate.

 

PREŢURI CAZARE

Toate preţurile sunt afişate in lei incluzând TVA şi alte taxe, cu excepţia cazului când se menţionează altfel pe website-ul nostru sau în e-mailul de confirmare, celelalte perioade din an sau pachetele de programe speciale cu preţurile aferente vor fi menţionate la data desfăşurării lor. 

Tarifele includ taxa de oras si de salvamont.

*Pensiunea isi rezerva dreptul de a organiza evenimente in weekend-uri, iar rezervarile se vor face doar pe baza acestor pachete.

Aceste tarife nu sunt valabile in cazul perioadelor cu evenimente si oferte speciale.

Ofertele si discounturile promotionale nu se pot cumula.

Sunt acceptate cartile de credit (Mastercard și Visa), cardurile Edenred, UP Romania si Sodexo, numerar sau transfer bancar.

PROGRAM CAZARE SI RESTAURANT

·        Ziua hoteliera incepe la ora 15:00 si se termina la ora 11:00 a zilei urmatoare, dar in functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme;

·        Self check-in daca va cazati intre 22.00 si 24.00 – cheia se va gasi in cutia de langa usa camerei, iar deschiderea cutiei va fi facuta cu un cod pe care il veti primi prin sms.

·        Micul dejun se serveşte zilnic între 8.00 şi 11:00; – Pranzul si cina se pot comanda in restaurant intre orele 12:30 – 17:30 si 19:00 – 21:00;

·        Se vor achita pagubele, o data constatate, de orice fel, spargerea obiectelor, patarea lenjeriilor, a halatelor, ruperea lor etc.

MANCARE SI BAUTURA DIN EXTERIOR

Este interzisa consumarea in incinta hotelului a mancarii si bauturilor, altele decat cele furnizate de hotel.

INFORMATII SUPLIMENTARE:

·        Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-7 ani , beneficiaza de gratuitate cazare si mic dejun (fara pat suplimentar).

CONDITII DE REZERVARE:

·        Disponibilitatea spatiilor de cazare se va face completand formularul de cerere de disponibilitate online, sau pe e-mail si telefonic;

·        Program rezervari prin telefon: 08:00 – 20:00. Tel: 0752262140

·        Comanda de rezervare va fi confirmata sau infirmata, in scris de catre pensiune, in maxim 24 de ore;

·        Suplimentarea serviciilor hoteliere comandate va constitui obiectul unei noi comenzi de rezervare;

·        Plata integrala in avans este necesara pentru a avea garantia efectuarii rezervarii;

barrique
barriquewinegarden@gmail.com
Strada Mureșenilor, nr 3, 500026 Brașov
barrique

Contactati-ne

+40 (752) 262 140